HomeAutomatiseringAppleIP-adres van mijn iPhone

IP-adres van mijn iPhone

Wanneer je je iPhone of iPad bijvoorbeeld gebruikt om e-mails of foto’s te lezen, dan kan het dat er tracking cookies opgeslagen zijn. Een tracking cookie is een eenvoudig klein bestandje dat door je browser opgeslagen en toegevoegd wordt aan de website waarop je net bezig bent met internetten. Daarmee kan Google je naam en adres opslaan, zodat ze je berichten en advertenties later wel in kunnen stellen.

IP-adres van de iPhone

Het IP-adres van je iPhone of iPad is een cijfer dat je vanaf je computer te zien krijgt wanneer je probeert er online naar te gaan. Dit cijfer bevat de locatie en de tijd waarbij het apparaat op dat moment was geactiveerd. Hierdoor kan je in principe bijna alles aan je iPhone of iPad vinden, ook al heb je het apparaat niet meer.

Verschillende soorten IP-adressen

Er zijn verschillende soorten IP-adressen. Een IP-adres is een standaard nummer voor uw computer. Het wordt afgegeven door de internetprovider die u verbindt met het internet. IP-adressen variëren van enkele honderden tot honderdduizenden.

Video: Hoe het IP-adres op iPhone of iPad te vinden

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten