HomeTechnologieComputerOffice (Outlook) wil niet opstarten

Office (Outlook) wil niet opstarten

Na een aantal malen Outlook niet op te starten, raad ik aan om de computer even uit te kijken. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor het apparaat niet meer opgestart kan worden. Volgens Microsoft zijn er diverse oorzaken en de meest voorkomende is dat er verschillende softwareprogramma’s op het computerbesturingssysteem geïnstalleerd zijn die Outlook verbieden of onderbreken. Om Outlook opnieuw te openen, moet dit programma verwijderd worden.

Outlook wil niet opstarten

Er zijn ook andere manieren om Outlook niet meer op te starten: schroeven in het registratiesysteem van Microsoft of installatieproblemen met Windows Update. Als je ergens problemen mee hebt, raad ik je aan contact op te nemen met je PC-gebruiker adviseur of een beveiligingsbedrijf.

Veilige modus Microsoft Office

Bij het opstarten van Microsoft Office wordt er een melding gegeven dat de veilige modus is aangesloten. Opmerking: Indien u deze modus wilt verwijderen, kunt u dit doen door in de verwarrende schermen te klikken op ‘Optionele settings‘. Naast de veilige modus kan ook een individuele beveiligingsopties worden ingesteld.

Video: Outlook wil niet synchroniseren met Office 365. Hoe los ik dit op?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten