HomeTechnologieHoe kan ik makkelijk Pathé Thuis koppelen

Hoe kan ik makkelijk Pathé Thuis koppelen

Welkom bij onze nieuwste blogpost over het koppelen van Pathé Thuis! Als je een fan bent van films en series, dan ben je waarschijnlijk bekend met deze populaire streamingdienst. Maar wist je dat je jouw account kunt koppelen aan andere apparaten? In deze post laten we zien hoe eenvoudig het is om dit te doen en welke voordelen dit oplevert. Dus pak wat popcorn en lees verder!

Download de app voor Pathé Thuis op je Smart TV

Download de app op je Smart TV en kijk al je favoriete films en series wanneer het jou uitkomt. Gebruik je smartphone, tablet of computer om te streamen naar je tv.

Stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop

Als je Pathé Thuis gebruikt in combinatie met een Chromecast of Apple TV, dan kun je de stream vanaf je mobiel, tablet of laptop direct naar je tv koppelen. Dit is erg handig wanneer je geen tv-aanbieder hebt of wanneer je gewoon wat meer flexibiliteit wilt hebben met het kijken van tv.

Download de applicatie via je Playstation 4

Als je een Playstation 4 hebt, kun je de Pathé Thuis-app downloaden via de Playstation Store. Hier vind je ook instructies over hoe je de app kunt installeren en gebruiken.

Deel je scherm via een HDMI-kabel

Als je Pathé wilt koppelen aan je tv, heb je een HDMI-kabel nodig. Er zijn twee manieren om dit te doen: via de tv of via de decoder.

Via de tv:

  1. Sluit de HDMI-kabel aan op je tv en op je apparaat.
  2. Zet je tv aan en selecteer de juiste ingang (HDMI). De app zal automatisch opstarten.
  3. Log in met je account en begin met streamen!

Via de decoder:

  1. Sluit de HDMI-kabel aan op je decoder en op je apparaat.
  2. Zet je decoder aan en selecteer de juiste ingang (HDMI). De app zal automatisch opstarten.
  3. Log in met je Pathé Thuis account en begin met streamen!

Kijk via een webbrowser op je televisie

Met Pathe Thuis kun je films en series streamen op je tv. Hiervoor heb je wel een internetverbinding nodig. Als je Pathe Thuis wilt kijken op je tv, moet je de volgende stappen ondernemen:

  1. Ga naar de website van Pathe Thuis en maak een account aan.
  2. Kies vervolgens het abonnement dat bij jou past. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus kies die welke het beste bij jou past.
  3. Log in met je account op de website van Pathe Thuis en ga naar de pagina met films of series die je wilt kijken.
  4. Klik vervolgens op de knop ‘Kijk op tv’ rechtsboven in beeld. Er verschijnt dan een code op het scherm die je moet invoeren bij ‘Invoercode’ in de app van Pathe Thuis die geïnstalleerd is op je smart-tv, Blu-ray speler of mediabox (zoals Ziggo Horizon).

Video: Thomas van de Weerd (Pathé Thuis / The (Any)Thing): Op naar de mini bioscoop!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten