HomeIoTGoogle HomeRing koppelen aan Google Home

Ring koppelen aan Google Home

Wanneer je wil weten of er een bericht is binnengekomen op je Gmail account of wanneer je iets wil zeggen via de Google Home, dan kun je alle contacten in je gebruikte telefoonnummer rangschikken. Dit doe je door op het contactmenu van Google Home een bericht of nummer (of beide) aan te klikken en op ‘Rangschikken‘.

Ring koppelen aan Google Home

Het koppelen van een ring aan je Google Home kan je heel eenvoudig doen. Je gaat ervoor zitten en drukt op de knop ‘toonring’ bij je toestel. Daarna druppelt je de naam van de ring in het venster ‘info over de speaker’ op. Je kunt nu meteen beginnen met bellen of sturen!

Ring deurbel koppelen met Google Home, en dan?

Wanneer je een ring koppelt aan je Google Home, kan je er ook mee verbinding maken met je smartphone of computer. Net zoals bij andere apparaten die je koppelt aan je internetverbinding, zal het systeem naar jouw instructies omgaan. Je moet dan alleen nog beschikken over de app Google Home en een gekoppelde ring. Volg de volgende stappen:

  • Ga naar google.com en vind de app Google Home op het scherm van je smartphone of computer. Klik hierna op “Installeren” om dit te doen.
  • Je zult nu in de app terechtkomen en moet een wachtwoord invullen om hem te openen. Vul “Ring” in als wachtwoord en druk vervolgens op “OK“. Je hoeft nu niet meer aan de microfoon te onderhandelen want Google Home houdt altijd contact met jou op via Bluetooth (of WiFi).
  • Je hoeft nu nog geen gegevens over jouw ring in te vullen, maar wees wel alert op eventuele verandering van het adres of nummer van je ring.

Ring Alexa

De Ring koppel je aan je Google Home en brengt je alle informatie die je nodig hebt over je situatie op een scherm. Je bepaalt zelf wat er verder gebeurt: kan de Alexa-app of de Google Home naar jou toe gaan, of wordt het bericht vanuit de Ring direct doorgezonden naar je smartphone? Zo’n koppeling maak je in een paar simpele stappen geregeld!

Video: How to add Ring Doorbell to Google Home? [Does Ring Doorbell Work with Google Home?]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten