HomeIoTChromecastYoutube kijken op tv scherm

Youtube kijken op tv scherm

Tegenwoordig is het makkelijk om te genieten van onze favoriete Youtube video’s op een groter scherm. Of u nu kiest voor het comfort van thuis of opteert voor de verschillende apparaten die beschikbaar zijn om Youtube te bekijken, er zijn tal van manieren waarop u uw videos op het grote scherm kunt vertonen. In dit artikel laten we je zien hoe je eenvoudig Youtube kunt kijken op een tv scherm!

Met de Google Chromecast Youtube kijken op tv.

Als je een Google Chromecast hebt, kun je gemakkelijk YouTube-video’s afspelen op je tv. Volg de onderstaande stappen om te beginnen:

  1. Zorg ervoor dat je tv aan en online is.
  2. Sluit de Chromecast aan op je tv.
  3. Ga naar de YouTube-app op je telefoon of tablet en tik op het casticoontje in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer vervolgens je tv in het menu dat verschijnt.
  4. Kies een video om af te spelen en tik op Afspelen in YouTube. De video zal automatisch starten op je tv.

YouTube streamen met een Apple TV

Het is mogelijk om YouTube te streamen naar een Apple TV met behulp van de YouTube-app. Hiermee kunt u op een groot scherm genieten van de video’s die u leuk vindt.

Youtube op je smart tv

De tv is een apparaat waarmee je naar Youtube kunt kijken. Het enige wat je nodig hebt, is een smart tv met internetverbinding. Op je tv scherm zie je dan dezelfde beelden als op je computer of tablet.

Kijk jij regelmatig video’s op Youtube? Dan is het fijn om deze ook op je tv te kunnen bekijken. Je hoeft niet meer steeds je laptop aan te zetten of een ander apparaat te gebruiken. Bekijk rustig een filmpje vanuit je luie stoel, of ga lekker liggen met je partner om samen een serie te kijken.

Youtube op tv kijken bij KPN en Xs4all

KPN en Xs4all bieden beiden de mogelijkheid om Youtube op je tv te kijken. Dit kan door middel van een app die je downloadt op je smartphone of tablet en die je vervolgens via een HDMI-kabel aansluit op je tv.

De app werkt simpel: je zoekt eenvoudig naar de video’s die je wilt zien en speelt ze af op je tv. Ook handig: de app onthoudt waar je gebleven bent in een video, zodat je niet hoeft te zoeken als je er later weer naar wilt kijken.

Video: Kan ik mijn iPad ook afspelen of streamen op een tv?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten