HomeTechnologieLaptopGoogle Home-app op Mac gebruiken

Google Home-app op Mac gebruiken

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om je Mac te verbinden met Google Home. Met de Google Home-app kun je gemakkelijk toegang krijgen tot alle functies en voordelen van het systeem, zoals muziek afspelen, informatie opvragen, en nog veel meer. In dit artikel leggen we uit hoe je de Google Home-app kunt downloaden en gebruiken op je Mac.

Kan ik de Google Home-app downloaden op mijn Mac?

Er zijn twee manieren waarop je de Google Home-app op je Mac kunt downloaden en gebruiken. Je kunt de app direct vanuit de App Store downloaden of via een webbrowser zoals Safari of Chrome.

Download de Google Home-app vanuit de App Store:

 1. Ga naar de App Store op je Mac.
 2. Zoek naar “Google Home” in de zoekbalk bovenin het scherm.
 3. Klik op “Download” om de app te installeren.
 4. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Download en gebruik de Google Home-app via een webbrowser:

 1. Ga naar https://home.google.com/ in Safari of Chrome op je Mac.
 2. Klik onderaan op “Download voor macOS“. Als je wordt gevraagd of je wilt openen met “Google Chrome“, klik dan op “Open“. Het kan zijn dat je wordt gevraagd om toestemming te geven voor het downloaden van het bestand, klik dan simpelweg op “Download“.

Hoe Google Home verbinden met Mac?

Om Google Home te gebruiken, moet je het apparaat eerst koppelen aan je Mac. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Download de Google Home-app op je Mac en open die.
 2. Klik in de rechterbovenhoek op het +-teken en selecteer ‘Nieuw apparaat toevoegen‘.
 3. Selecteer ‘Google Home‘ als het type apparaat dat je wilt toevoegen.
 4. Controleer of je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Mac en selecteer dat netwerk in de lijst met beschikbare wifi-netwerken.
 5. Klik op ‘Verbinding maken‘ in de app en volg de instructies om het koppelingsproces te voltooien.

Conclusie

De Google Home-app is een handige manier om je Google Home-apparaat te beheren en te gebruiken. Je kunt de app gebruiken om apparaten toe te voegen, instellingen aan te passen en muziek af te spelen. De app maakt het ook makkelijk om meerdere apparaten met elkaar te verbinden, zodat je ze allemaal vanaf één plek kunt bedienen. Als je een Google Home-apparaat hebt, is het zeker de moeite waard om de app te downloaden en ermee te experimenteren.

Video: How To Download Google Home For PC or Mac

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten