HomeAutomatiseringAppleiTunes gebruiken op Linux

iTunes gebruiken op Linux

Een groot deel van ons leven bestaat uit muziek luisteren. Je kunt iTunes op elke computer of apparaat met een internetverbinding gebruiken. Maar als je iTunes gebruikt op een computer met Linux, moet je wel weten hoe. Hieronder vind je tips om iTunes te gebruiken op een computer met Linux.

iTunes installeren in VirtualBox

Het installeren van iTunes op een Linux-pc is relatief eenvoudig. Er zijn verschillende manieren waarop het kan gebeuren, maar in dit deel gaan we over de oplossing via VirtualBox:

  1. Ga naar www.virtualbox.org en download de gratis VirtualBox-software. Als je wilt kun je ook rekenen op betaalde versies van VirtualBox: Windows (XP, Vista, 7), Mac OS X en Linux (Ubuntu 12.04 én 14.04).
  2. Kies er een gratis machine uit dat je gaat gebruiken voor het installeren van iTunes in VirtualBox: Ubuntu 12.04 of 14.04 onderstreept met “386“. Dat wil zeggen dat er aan beide kanten van de schroef twee processor worden gebruikt die 128 MB RAM beschikbaar hebben; bijvoorbeeld een Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 X2 3600+.

Video: iTunes on linux ubuntu(wine must be installed previously)

iTunes on linux ubuntu(wine must be installed previously)

Reviews

Gerelateerde berichten