nieuws

Itho Daalderop speelt met nieuwe assemblagelijn in op groeiende vraag naar warmtepompen

Manufacturing

Nederland moet van het gas af, vanwege energietransitie en aardbevingsschade. Itho Daalderop speelt in op de groeiende vraag naar warmtepompen door de lancering van een vijfde generatie water/water-warmtepomp én een nieuwe productielijn, voor minimaal 5.000 pompen per jaar.

Itho Daalderop speelt met nieuwe assemblagelijn in op groeiende vraag naar warmtepompen

Op de VSK, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de installatiebranche in Utrecht, presenteert Itho Daalderop zijn innovaties, waaronder de WPU 5G water/water-warmtepomp. Vergeleken met de concurrentie liggen de rendementen op ruimteverwarming en tapwaterbereiding respectievelijk twaalf procent en 25 procent hoger, claimt het bedrijf. Dit is onder meer te danken aan een slimme constructie van de condensor (radiator), een gelijktijdig koel- én tapwaterbedrijf en een uitgekiend ontwerp van het voorraadvat dat de gelaagdheid van het water zo lang mogelijk in stand houdt (scheiding tussen koud en warm water voor tapcomfort). Voor deze innovatieve warmtepomp nam Itho Daalderop afgelopen maand een nieuwe assemblagelijn in gebruik.

Meer over de nieuwe assemblagelijn is te lezen in het artikel:

Nieuwe assemblagelijn bij Itho Daalderop zorgt voor meer flexibiliteit

Reageer op dit artikel